Quiz Time Or How Smart Are You?


1. Johnny ‘s mother had three children. The first child was named April. The second child was named May….What was the third child ‘s name?

2. There is a clerk at the butcher shop, he is five feet ten inches tall and he wears size 13 sneakers….What does he weigh?

3. Before Mt. Everest was discovered, …what was the highest mountain in the world?

4. How much dirt is there in a hole …that measures two feet by three feet by four feet?

5. What word in the English Language …is always spelled incorrectly?

6. Billy was born on December 28th, yet his birthday is always in the summer. ….How is this possible?

7. In California , you cannot take a picture of a man with a wooden leg. …Why not?

8. What was the President ‘s Name…in 1975?

9. If you were running a race, …and you passed the person in 2nd place, what place would you be in now?

10. Which is correct to say,… “The yolk of the egg are white” or “The yolk of the egg is white”?

11. If a farmer has 5 haystacks in one field and 4 haystacks in the other field, ….how many haystacks would he have if he combined them all in another field?

Here are the Answers

1. Johnny ‘s mother had three children. The first child was named April The second child was named May. What was the third child ‘s name?

Answer: Johnny of course

2. There is a clerk at the butcher shop, he is five feet ten inches tall, and he wears size 13 sneakers. What does he weigh?

Answer: Meat.

3. Before Mt. Everest was discovered, what was the highest mountain in the world?

Answer: Mt. Everest; it just wasn ‘t discovered yet. [ You ‘re not very good at this are you?]

4. How much dirt is there in a hole that measures two feet by three feet by four feet?

Answer: There is no dirt in a hole.

5. What word in the English Language is always spelled incorrectly?

Answer: Incorrectly

6. Billy was born on December 28th, yet his birthday is always in the summer. How is this possible?

Answer: Billy lives in the Southern Hemisphere

7. In California , you cannot take a picture of a man with a wooden leg. Why not?

Answer: You can ‘t take pictures with a wooden leg. You need a camera to take pictures.

8. What was the President ‘s Name in 1975?

Answer: Same as is it now – Barack Obama [Oh, come on …]

9. If you were running a race, and you passed the person in 2nd place, what place would you be in now?

Answer: You would be in 2nd. Well, you passed the person in second place, not first.

10. Which is correct to say, “The yolk of the egg are white” or “The yolk of the egg is white”?

Answer: Neither, the yolk of the egg is yellow [Duh]

11. If a farmer has 5 haystacks in one field and 4 haystacks in the other field, how many haystacks would he have if he combined them all in another field?

Answer: One. If he combines all of his haystacks, they all become one big one.

Advertisements

About J. D. Groover

I truely believe that what should matter most in life is how you see yourself, not how someone else tries to convince you to see yourself. *****Life is not about "finding yourself"*****its about creating yourself.!!!!! I write and post things here because I like to think I am contributing some things of value to my world. Some times a little humor, some times things with a more serious tone, but hopefully always in good taste. If what I post occasionally bites a politician in the ass, all the better :>)
This entry was posted in Author's Stuff, Things Everyone Likes, Things I Like. Bookmark the permalink.

1 Response to Quiz Time Or How Smart Are You?

  1. yourothermotherhere says:

    If you have 2 American coins in 1 hand and they equal 55¢, what are they?

    Like

Comments are closed.